Over ons  

Van der Zwaan Installatiebedrijf in Eemnes is volledig thuis op het gebied van elektrotechniek en de toepassingen daarvan voor particulier en bedrijf. Wij leveren al ruim vijftien jaar onderscheidende kwaliteit op het gebied van domotica (comfortabel wonen), inbraak- en brandpreventie, controle en beveiliging, verlichting, aanleg en controle noodverlichtingsystemen, sterk- en zwakstroom, dataverkeer, telecom en verdere toepassingen.
Ook op het gebied van duurzaamheid kunnen wij u bedienen. Vaak als maatwerk, dikwijls als all-in-pakket in samenwerking met ontwerpers, architecten, aannemers en andere betrokkenen bij nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, herinrichting of uitbreiding. Woningen, villa's, boerderijen, vakantiehuizen, winkels, bedrijfspanden, horeca, overal waar veiligheid, vertrouwen en zekerheid een rol spelen, zijn wij te vinden.

 

Wij werken voornamelijk in de provincies Utrecht en Noord-Holland maar verder uit de buurt, eventueel het buitenland, is geen probleem. Kijk op de volgende pagina's wat wij voor u kunnen betekenen, neem een kijkje in de webshop, of neem contact met ons op.